Fogaskerék szivattyúk

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Hidraulika szivattyúk kedvező árakon.

Fogaskerék szivattyúk

Axiál dugattyús és lapátos típusok.

Csere szivattyúk raktárról.

Nálunk a hidraulika szivattyúikat jó áron és rövid határidővel szerezheti be. Ha a szivattyú nem nyom eléggé, folyik, hangos, kopott valószínűleg tudunk csereszivattyút adni a régi helyett. Ha nem fogaskerék szivattyút szeretne vásárolni, hanem axiál dugattyús hidraulika szivattyút, kattintson ide.

Sok gyártótól, szerviztől az eredeti cikkszámokon rendelt fogaskerék szivattyúk (gear pump) beszerzése sokkal költségesebb, bonyolultabb és hosszadalmasabb, mint az általunk forgalmazott típusok.

Az eredetileg beszerelt szivattyúk cikkszámai alapján az eredetivel teljesen azonos technikai paraméterekkel biztosítunk fogaskerék szivattyúkat. Célunk, hogy az általunk forgalmazott csereszivattyúk a magas minőség mellett anyagilag is ésszerű megoldást jelentsenek ügyfeleinknek.

A Bosch, Sauer Danfoss, Marzocchi, Salami, Casappa, Lamborghini hidraulika szivattyú márkákhoz rendelkezünk kiváltó szivattyúkkal és forgalmazunk saját márkás típusokat is.  Küldje el emailben a szivattyú adattáblájának fotóját vagy a cikkszámát, hamarosan visszahívjuk. Ha szakmai segítségre van szüksége, keresse kollégánkat telefonon! 06 20 520 4933

Fogaskerék szivattyúk a leginkább elterjedt hidraulika szivattyú típusok. Az alumínium házban két fogaskerék forog egymással szemben és a fogak közötti olajat továbbítja, ezen az egyszerű elven működik.
Szerencsére egyszerű kialakítása és működési elve miatt a legolcsóbb hidraulika szivattyú típus. A legkisebb méretekben (1,6liter/perc, 270bar) hidraulika szivattyúink ára nettó 30 eFt.
Az alumínium házas fogaskerék szivattyúk (gear pump) általában nem javíthatók, mivel kopásuk a fogaskerekeken kívül kiterjed magára a szivattyúházra is. Emiatt a résolaj veszteség nem szüntethető meg.