Case-IH IHC 40 40 hidraulika szivattyú

102 350 Ft

Műszaki adatok:

Teljesítmény: ccm/KW: 25ccm 25L/1000U/min.

Forgásirány: jobb

Tengely: 1:8

Első karima mm: 71,4×96,1

Illesztőperem mm: 36,47

Csatlakozások: P1=bemenet: LK40 (39,70mm) kimenet: LK40 (39,70mm)

Hossz: 120mm

Súly: 4220 gramm

Leírás

Case-IH IHC 40 40 hidraulika szivattyú , kiváltó, utángyártott, fogaskerék szivattyú

  • Case-IH IHC 40 40 hidraulika szivattyú

Termékünk megfelel az eredeti gyártók minőségi követelményeinek. Szállítás 4 munkanapon belül.

Kérjük az alábbiakat ellenőrizni:

Műszaki adatok:

Teljesítmény: ccm/KW: 25ccm 25L/1000U/min.

Forgásirány: jobb

Tengely: 1:8

Első karima mm: 71,4×96,1

Illesztőperem mm: 36,47

Csatlakozások: P1=bemenet: LK40 (39,70mm) kimenet: LK40 (39,70mm)

Hossz: 120mm

Súly: 4220 gramm

SZAVATOSSÁG: 12 hónap szavatosságot vállalunk a hidraulika szivattyú, fogaskerék szivattyúra (kivéve a szennyeződésekből vagy a szakszerűtlen beüzemelésből származó károsodások), mely az általunk értékesített beépített új alkatrészekre és (vagy) elvégzett munkákra vonatkozik.

A gépen esetlegesen meglévő vezérlési és egyéb hibákért és azok következményeiért felelősséget nem tudunk vállalni. Az új egység a gyár által előírt értékeken üzemel.

A beépítési környezet ettől való eltérései miatt (pl. kopott gyenge motor) szükséges lehet a motor, vagy egyéb, a hidraulikus rendszerben lévő fődarab( pl.: vezérlőtömb )  helyszíni után állítása, melynek költsége megrendelőt terheli.

Reklamációt és szavatossági igényt csak az átvételkor átadott -névre szóló- beépítési javaslatban foglaltak betartása esetén tudunk elfogadni.

Működési elv:

Az egyik tengelyt megforgatva a folyadék a fogak közti résekben a ház fala mentén jut el a szívóoldalról a nyomóoldalra. (a/102-es ábrán a nyilak jelzik) A szívóhatást eredményező nyomáscsökkenést a szívótérben a fogak között létrejövő egyre nagyobb tér eredményezi. A nyomótérben a fogak ismét egymásba kapaszkodnak, így egyre kisebb lesz a tér, ez eredményezi a nyomásnövekedést, mely a nyomócsőbe kényszeríti a folyadékot.

Kiszorítási térfogat, az a mennyiség, amit a szivattyú egy körbefordulás alatt szállít (cm3/fordulat). A teljesítményét viszont jellemzően (liter/percben) adják meg. A pontos kiválasztáshoz meg kell adni a szállítási mennyiség mellett egy nyomásértéket PL.: 56 liter/perc 230Bar

A szivattyú kialakítása függ a meghajtásától is. A megfeszített ékszíjjal hajtott szivattyúkba, elő csapágyak találhatók, a feszítési erő alátámasztása érdekében. (a/103 ábra) Ezekre nincs szükség, ha a meghajtás nem jár keresztirányú (radiális) feszítéssel. A hajtótengely kialakítása bordázott vagy ékes kivitelben használatos, függően a felszerelés igényeitől.

https://hidraulikajavitas.hu/termekkategoria/hidraulika-szivattyuk/fogaskerekszivattyuk/

https://hu.wikipedia.org/wiki/Hidrosztatikus_hajt%C3%A1s

×

Kapcsolatfelvétel Ügyfélszolgálat hívása Visszahívást kérek