Kiszállás helyszínre

Gyors segítség, hogy a termelés ne álljon meg! – az üzemszünet kerül a legtöbbe!


Akár SOS hibafelmérésre, néhány napon belüli javításra vagy az alkatrész (pl.: hidraulika szivattyú) kiszerelésére van szükség, mi partnerek vagyunk benne!


Kollégáink a szakszerű munkavégzéshez megfelelően felszerelt műhely autóval, az ország egész területére kiterjedően végzik el a hidraulikus szakmunkát!

Nálunk nincs kilométer díj, vagy oda-vissza út számítás, ill. a szakember utazással töltött óradíja. Egységesítettük a díjjakat az alábbiak szerint:


Budapesten a ‘0’ás körgyűrű sugarában a kiszállás díja 45.000.- ft + Áfa.Bp.-től számított 100 km ig 65.000.- +Áfa, e fölött egyedi árajánlatot adunk.


Minden megkezdett óra 11.500Ft + Áfa. 
Megrendelés: email- ben
Fizetés: új ügyfeleinknél előre utalással, további megrendeléseknél átutalással a helyszínen kitöltött, a megrendelő által aláírt és lepecsételt munkalap alapján.A munkalap 2 példányban készül, az egyik a munkatársunknál marad.


Email-ben tud ajánlatot kérni vagy akár meg is rendelheti a szolgáltatást. Ehhez kell a pontos cím, telefonos elérhetőség, a gép tipus, röviden a hibajelenség leírása vagy fénykép, ami segít felkészülni a munkavégzésre.Minden olyan ügyfelünk esetében, akivel még nem történt együttműködés vagy szerződés, a kiszállás díját előre kérjük átutalni.Erről emailben a munka megrendelése után elektronikus számlát küldünk.