Orbit motor cseréje egy trágyaszórón

Az orbit motor javítása

Nemrégiben K. Istvántól kaptunk egy ajánlatkérést weblapunkon keresztül, melyben ajánlatot kért tőlünk szerves trágyaszóróján található hidromotor javítására. Mellékelve elküldte nekünk a motor fényképét, a trágyaszórójának típusszámával. A motorra tekintve egyből világossá vált számunkra, hogy a szóban forgó alkatrész egy orbit motor, melynek javítását sajnos nem lehet szakszerűen elvégezni.

Miért hasznos az orbit motor?

Az orbit motorok robusztus és kompakt szerkezetűek, ugyanakkor kis méret mellett is képesek nagy nyomaték leadására, melyet nagy munkatérfogatuknak köszönhetnek. Tengelyére ható nagy mértékű axiális és radiális erőhatások mellett is megbízhatóan működnek, és akár több orbit motor is egymás mögé köthető, de a konstrukció legnagyobb előnyének jó ár-érték anyánya számít.
Bőebben weboldalunkon: https://hidraulikajavitas.hu/szakcikkek/orbit-szivattyuk-es-orbit-motorok/

tragyaszoro orbit motor

A kitérő után vissza a trágyaszóró esetére

Ügyfelünket telefonon felkerestük, hogy elmondjuk neki tapasztalatainkat az orbit motorokról, annak lehetséges hibáiól, és megkérdeztük érdekelné-e egy a meghibásodott motort kiváltó darab. Természetesen igent válaszolt, mely után megkérdezte az orbit árát is. Erre pontos beazonosítás nélkül nem tudunk választ adni, ezért megkértük Istvánt, hogy legyen szíves küldjön nekünk képet a motor plakett táblájáról. A fényképet István készséggel el is küldte volna nekünk már az ajánlatkérésben, ha nem tűnt volna el a régmúltban a motorról.

Mit lehet ez esetben tenni?

A legegyszerűbb és legbiztosabb lépés az, hogy irodánkba hozattuk a motort bemérés céljából. Szerencsére István műhelye szintén Budapesten található, ahonnan futárunk még aznap el is hozta nekünk az orbit motort. A méretezést követően elküldtük ajánlatunkat e-mailben, melyet István elfogadott és megrendelte tőlünk az orbit motort.

Az orbit motor átvétele

Az orbit motor a megrendelést követő harmadik nap érkezett meg irodánkba. Mikor Istvánt kérdeztük, hogy milyen címre szállítsuk az orbitokat azt válaszolta, hogy szeretné átvenni irodánkban (https://www.google.hu/maps/place/Keraprogress+Kft./@47.513578,19.0667683,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x4741dd38a0581b6b:0x49ec1b2e91bbe187!8m2!3d47.513578!4d19.068957), ahova másnap reggel érkezett. Az orbit motor árát készpénzzel fizette, majd a két motor, számla, beüzemelési javaslatok mellé megkapta jótállási tanúsítványát is. István elégedetten távozott, és elmondása szerint hamarabb folytathatta munkálatait a földeken, mint ahogy azt előzetesen gondolta volna. Ez a megjegyzése nagy büszkeségre adott okot számunkra.

×

Kapcsolatfelvétel Ügyfélszolgálat hívása Visszahívást kérek