Hidromotor javítás

Javítunk : Axiáldugattyús, ill. Radiál típusú motorokat.

Nem javítunk: Orbit, valamint Fogaskerék  motorokat. Ezek -kialakításuknál fogva- szakszerűen, ipari minőségben nem javíthatóak!

A javításra beérkezett hidraulikus motorok teljesítménye – többnyire a belső szerkezeti kopásuk miatt – nem megfelelő.

Ügyfélszolgálatunkon jelentkező telefonos érdeklődők leggyakoribb kérdése : – Mennyibe fog kerülni a javítás? 

Válasz: Kérem küldje el a hidromotor és a rajta lévő szegecselt  adattábla fotóját. Ez történhet emailben, vagy töltse ki az alábbi ajánlatkérőt : https://hidraulikajavitas.hu/kerjen-ajanlatot-javitasra-vagy-uj-termekre/

Ajánlatunkat -ami nagyságrendi összeget tartalmaz- 1 órán belül küldjük E-mail ben! Tartalmazza a motor teljes belső alkatrészlistáját, ill. a várható költségeket.

Ez természetesen nem minősül konkrét ajánlatnak, mert a fődarab valódi állapota nem ismert. 

  • Megbontásos állapotfelmérés után látható, hogy a fődarab milyen állapotban van ill. mi is volt a hiba  kiváltó oka.  

A legtöbb Hidromotor szakszerűen javítható, amennyiben a gyártó tudja biztosítani a javító készleteket.

A Rexroth összes típusa, a Staffa, Sauer, Sunfab, Casappa , Vickes-Eaton, Nachi, Parker, Linde, olyan alkatrész ellátásról biztosít bennünket , hogy annak javítása az esetek túlnyomó többségében rentábilis .

KÉRJEN AJÁNLATOT A MEGHIBÁSODOTT ALKATRÉSZRE (JAVÍTÁS VAGY ÚJ EGYSÉG):

https://hidraulikajavitas.hu/kerjen-ajanlatot-javitasra-vagy-uj-termekre/

 

– Inkább mégis az újat szeretném…

 

Amennyiben a javítás nem gazdaságos, úgy kiváló minőségű, tanúsítvánnyal rendelkező kiváltó hidromotort biztosítunk 1+1 év garanciával!

Az utángyártott motorokat átlagosan 20 munkanap alatt szállítjuk le partnereinknek.

Radiál Hidromotor HMF-3525-VC-J20/1-K – Radiál Hidromotor 

( JEHNS L5 1600 motor kiváltója- egy az egyben megegyező nincs szükség kompromisszumokra)

A leggyakoribb hibák:

Hengertömb vagy hullámpálya előrehaladott kopása, dugattyúkészletek károsodása, csapágyak kopása.

Többnyire a túlterhelés (végnyomás határolás hiánya), valamint a zárt rendszerbe került szennyeződés okozta erőátviteli elemek (dugattyúk vezetők, hullámpálya, stb.) szerkezeti kopása a jellemző. Ezekben általában az alkatrészek többségét ki  kell cserélni.

A gyártók által előírt karbantartási periódusok betartása eredményezheti a névleges gyártóművileg meghatározott élettartamot.

A zavartalan munkavégzés érdekében a következőket javasoljuk:

A felújított és az új fődarabok beépítésénél célszerű a  gyártó által előírt beépítési javaslatokat betartani- ez a garancia feltétele-. Amennyiben ezek a dokumentációk  nem állnak ügyfeleink rendelkezésére, úgy azt ügyfélszolgálatunknál kérjék nyomtatott vagy elektronikus formában. 

Minikotrók, exkavátorok axiáldugattyús véglehajtásait is javítjuk, bár legtöbb esetben a költségek minimalizálása érdekében az utángyártott egységek kerülnek értékesítésre. Idő és költséghatékony megoldás az új vásárlása, ami azonnal készletről, vagy 3 munkanapon belül leszállításra kerülhet. Ha új véglehajtást szeretne kotrógépéhez, katt ide:

https://hidromotor.hu/uzlet/

Néhány szó a hidromotorok változatairól:

    Axiáldugattyús döntött fix,  vagy változtatható geometriájú  motorok (nyitott vagy zárt munka folyamatokhoz készülnek). Ezek a motorok robosztusak, megbízhatóak, minimális zajkibocsátással és nagy hatékonysággal alkalmazzák a közép- és nagynyomású rendszerekben.

    A külső fogazású fogaskerék motorok költséghatékony alternatívái a hidraulikus hajtásoknak.                    Ezek a motorok lehetnek egyirányúak vagy  változtathatóak, a felhasználási  igénytől függően. Nagynyomásúak, kis helyet foglalnak és könnyűek.

    Radiális dugattyús motorok.  A közvetlen hajtású hidraulikus motorok egyszerűek és megbízhatóak. Felhasználási területük szintén széleskörű, a rakodógépek,  a malmok, fúróberendezések bányagépek.

A hidromotor javítás menete:

  1. Hívja a munkafelvételt, a +36 1 4450 ****500 +3620 520 ****4933 -as számon, ahol személyre szabott felvilágosítást – reményeink szerint- megoldást kap a hibás alkatrész javítására.
  2. A meghibásodott hidraulikus alkatrészt elhozzuk öntől (vidékről 50kg ig futárszolgálattal, vagy Bp.-ről saját futárunkal) a műhelyünkbe.
  3. Állapotfelmérés után E-mail-ben tájékoztatjuk önt a feltárt hibáról a fődarab állapotáról, a kicserélendő alkatrészek tételes listájáról, az elkészülési időről, ill. a végösszegről, fizetési feltételekről.
  4. Elkészülést megelőzően értesítjük Önt, hogy tudjon tervezni a beépítéssel.
  5. Az elkészülést követően átveheti a javított alkatrészt a 1062 Budapest Bajza utca 62-ben vagy kiszállítjuk Önnek!
×

Kapcsolatfelvétel Ügyfélszolgálat hívása Visszahívást kérek