Hidraulikajavítás műhelyben vagy kiszállással

Kedves érdeklődő, kiszálló munkatársaink -jelenleg- 3 hetes előre foglalással tudnak kapacitást biztosítani.

Mobil és telepített hidraulikus gépek javítása.
Vállaljuk mobil hidraulikus munkagépek és telepített hidraulikus eszközök helyszíni hibafeltárását, javítását.

Az általunk leggyakrabban javított hidraulikus munkagépek a következők: 

rakodó és kotrógépek, egyéb földmunkagépek, mezőgazdasági munkagépek, kombájnok, traktorok, erdészeti hidraulikus munkagépek, bányagépek, targoncák, emelőgépek, orbit és nem orbit rendszerű kormányok, szállítószalagok, ipari fröccsöntő berendezések, csőhajlító, hengerítő gépek, présgépek, tápegységek, és egyéb üzemi hidraulikus berendezések.

 

Ha a hibás alkatrészt már kiszerelték a leggyorsabb, ha behozzák vagy beküldik címünkre: Keraprogress Kft. (munkafelvétel és iroda) 1062 Budapest, Bajza utca 62. címre.

Bővebb felvilágosításért hívja ügyfélszolgálatunkat.- +361 200 1000

Igény esetén el is tudjuk szállítani az alkatrészeket, ebben az esetben írják meg emailben hidraulika2000@gmail.com a következő adatokat: Név, cím, mi a meghibásodott alkatrész, mi volt a hibajelenség.
Hidraulika szivattyúk, hidromotorok, orbitok esetében, illetve ahol van adattábla/firmatábla célszerű erről fotót csatolni.

Kollégáink több évtizedes tapasztalatával állunk rendelkezésre, kiépített beszerzési vonalainknak köszönhetően széles választékban kínálunk csere illetve kiváltó hidraulika szivattyúkat is, ha a javítás nem lehetséges vagy nem gazdaságos.

×

Kapcsolatfelvétel Ügyfélszolgálat hívása Visszahívást kérek