Hidraulika szivattyú javítás

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Hidraulika szivattyúk javítása rövid határidővel, garanciával.

Axiál dugattyús és lapátos típusok.

Csere szivattyúk raktárról.

A hidraulika szivattyúk sok esetben gazdaságosan javíthatók. Részleges vagy teljes felújításokat is vállalunk.

A leggyakoribb hibajelenségek, amikor feltételezhető, hogy a  szivattyú javításra szorul: folyik az olaj, gyenge a gép teljesítménye, hangos a szivattyú, ha felmelegszik az olaj lelassul a gép.

A kopó alkatrészek cseréjével egy teljesen új szivattyú teljesitményével és várható élettartamával azonos szivattyúnk lehet az új ár 30-60%-áért.

Vannak ipari területenként jellemzően elterjedt márkák (pl. Bosch-Rexroth, Kawasaki, Eaton,  Parker, Linde, Poclein, Nachi, Komatsu, Vickers, SauerDanfoss egyes típusai) melyeket napi szinten javítunk.  Sok típushoz tartunk is alkatrészt, teljes képet viszont csak a szétszerelés és állapotfelvétel után kapunk. Sok éves javítási munkánkból eredően gyors és kedvező árú beszerzési forrásaink vannak.

Amennyiben a javítás nem gazdaságos, a legtöbb esetben csereszivattyút tudunk biztosítani.

Mit tegyen, ha nálunk szeretne javíttatni?

Először is küldje el email címünkre a szivattyú adattábláját, katalógusainkból utánanézünk, hogy pontosan melyik típusról van szó. Miért érdemes ezt tenni?

Vannak típusok, melyekhez nem szerezhetőek be gazdaságosan cserealkatrészek vagy éppen jó áron érhető el kiváltó szivattyú. Ilyenkor meg tudjuk Önnek spórolni a szerelés, árajánlatadás idejét és költségeit.

Tudjuk milyen anyagi veszteséget, gondot, egyéb kellemetlenséget jelenthet, ha egy termelő gép megállni kényszerül. Az a célunk, hogy Önnek minél előbb működő szivattyúja legyen.

A javítás menete: 

1., Hívja a munkafelvételt, a  +36 1 4450 ****500 +3620 520 ****4933 -as számon, ahol személyre szabott megoldást kap a hibás alkatrész javítására.

2., A meghibásodott hidraulikus egységet elhozzuk öntől (vidékről TNT futárszolgálattal, vagy Bp.-ről saját futárunkal) a műhelyünkbe.

3., Állapotfelmérés után tájékoztatjuk önt az elkészülési időről, ill. a végösszegről, fizetési feltételekről.

4., Elkészülést megelőzően értesítjük Önt, hogy tudjon tervezni a beépítéssel.

5., Az elkészülést követően átveheti a javított alkatrészt a 1062 Budapest Bajza utca 62-ben vagy kiszállítjuk Önnek!

Hívjon minket akkor is ha először csak tájékozódni szeretne vagy szakmai segítségre van szüksége!