Hidraulika szivattyú javítás

Hidraulika szivattyú javítás

Rexroth A10VS0 szivattyú
Rexroth A10VSO - Mixer szivattyú
SAUER axiál szivattyú- rotor - és dugattyúi
MAN- Mercedes Daru hidraulika szivattyú
A4VG 56 Rexroth
PlayPause
previous arrow
next arrow

Hidraulika szivattyú javítás rövid határidővel, garanciával.

Axiál dugattyús és lapátos típusok.

Csere szivattyúk raktárról.

Hidraulika szivattyú javítás sok esetben gazdaságos. Fő szakterületünk, amiben sok éves tapasztalattal és képzett szakemberekkel rendelkezünk, a dugattyús hidraulika szivattyú javítás.

A leggyakoribb hibajelenségek, amikor feltételezhető, hogy a szivattyú javításra szorul: folyik az olaj, gyenge a teljesítménye, hangos a szivattyú, ha felmelegszik az üzemi hőmérsékletre, lelassul a gép. Ha bármilyen hidraulikus problémát észlel, kérje kollégánk segítségét, sok esetben a hibajelenségek alapján jó eséllyel lehet következtetni a hibás alkatrészre. Ha ez mégsem lehetséges, akkor kérje kiszálló kollégánkat felszerelt szervizkocsival, aki a helyszínen elvégzi a hidraulika rendszer bemérését.

A kopó alkatrészek cseréjével egy teljesen új szivattyú teljesitményével és várható élettartamával azonos szivattyúnk lehet az új ár 30-60%-áért.

Vannak ipari területenként jellemzően elterjedt márkák (pl. Bosch-Rexroth, Kawasaki, Eaton,  Parker, Linde, Poclein, Nachi, Komatsu, Vickers, SauerDanfoss egyes típusai) melyeket napi szinten javítunk. Sok típushoz tartunk is alkatrészt, teljes képet viszont csak a szétszerelés és állapotfelvétel után kapunk. Sok éves javítási munkánkból eredően gyors és kedvező árú beszerzési forrásaink vannak.

Amennyiben a javítás nem gazdaságos, a legtöbb esetben csereszivattyút tudunk biztosítani.

Hidraulika szivattyú javítás

Mit tegyen, ha nálunk szeretne javíttatni?

Először is töltse ki az ajánlatkérőt a jobb oldalon a zöld felületen, csatolja be a szivattyú adattábláját. Ajánlatkérése munkaidőben azonnal megjelenik ügyfélszolgálati monitorunkon, így a leggyorsabb. Katalógusainkból utánanézünk, hogy pontosan melyik típusról van szó.

Vannak típusok, melyekhez nem szerezhetőek be gazdaságosan cserealkatrészek vagy éppen jó áron érhető el kiváltó szivattyú. Ilyenkor meg tudjuk Önnek spórolni a szerelés, árajánlatadás idejét és költségeit.

Tudjuk milyen anyagi veszteséget, gondot, egyéb kellemetlenséget jelenthet, ha egy termelő gép megállni kényszerül. Az a célunk, hogy Önnek minél előbb működő szivattyúja legyen.

A javítás menete: 

1., Töltse ki a Gyors ajánlatkérés zöld felületet a jobb oldalon, ezután személyre szabott megoldást kap a hibás alkatrész javítására. Ha kérdése merülne fel, hívja szakmai kollégánkat 06(20)520-4933-as számon.

2., A meghibásodott hidraulikus egységet kérésére elhozzuk öntől (országosan GLS vagy TNT futárszolgálattal, Bp.-ről saját futárunkkal) a műhelyünkbe. Természetesen Ön is beszállíthatja hozzánk.

3., Állapotfelmérés után tájékoztatjuk Önt az elkészülési időről, ill. a végösszegről, fizetési feltételekről.

4., Elkészülést megelőzően értesítjük Önt, hogy tudjon tervezni a beépítéssel.

5., Az elkészülést követően átveheti a javított alkatrészt a 1062 Budapest Bajza utca 62-ben vagy kiszállítjuk Önnek!

Hívjon minket bizalommal akkor is, ha először csak tájékozódni szeretne vagy szakmai segítségre van szüksége!

Forrás

Gyors ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot egyszerűen javításra vagy új termékre 2 perc alatt!