Hidraulika szivattyú javítás

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Hidraulika szivattyúk javítása rövid határidővel, garanciával.

Axiál dugattyús és lapátos típusok.

Csere szivattyúk raktárról.

A hidraulika szivattyúk sok esetben gazdaságosan javíthatók. Fő szakterületünk, amiben sok éves tapasztalattal és képzett szakemberekkel rendelkezünk, a dugattyús hidraulika szivattyú javítás.

A leggyakoribb hibajelenségek, amikor feltételezhető, hogy a szivattyú javításra szorul: folyik az olaj, gyenge a teljesítménye, hangos a szivattyú, ha felmelegszik az üzemi hőmérsékletre, lelassul a gép. Ha bármilyen hidraulikus problémát észlel, kérje kollégánk segítségét, sok esetben a hibajelenségek alapján jó eséllyel lehet következtetni a hibás alkatrészre. Ha ez mégsem lehetséges, akkor kérje kiszálló kollégánkat felszerelt szervizkocsival, aki a helyszínen elvégzi a hidraulika rendszer bemérését.

A kopó alkatrészek cseréjével egy teljesen új szivattyú teljesitményével és várható élettartamával azonos szivattyúnk lehet az új ár 30-60%-áért.

Vannak ipari területenként jellemzően elterjedt márkák (pl. Bosch-Rexroth, Kawasaki, Eaton,  Parker, Linde, Poclein, Nachi, Komatsu, Vickers, SauerDanfoss egyes típusai) melyeket napi szinten javítunk. Sok típushoz tartunk is alkatrészt, teljes képet viszont csak a szétszerelés és állapotfelvétel után kapunk. Sok éves javítási munkánkból eredően gyors és kedvező árú beszerzési forrásaink vannak.

Amennyiben a javítás nem gazdaságos, a legtöbb esetben csereszivattyút tudunk biztosítani.

Mit tegyen, ha nálunk szeretne javíttatni?

Először is töltse ki az ajánlatkérőt a jobb oldalon a zöld felületen, csatolja be a szivattyú adattábláját. Ajánlatkérése munkaidőben azonnal megjelenik ügyfélszolgálati monitorunkon, így a leggyorsabb. Katalógusainkból utánanézünk, hogy pontosan melyik típusról van szó. 

Vannak típusok, melyekhez nem szerezhetőek be gazdaságosan cserealkatrészek vagy éppen jó áron érhető el kiváltó szivattyú. Ilyenkor meg tudjuk Önnek spórolni a szerelés, árajánlatadás idejét és költségeit.

Tudjuk milyen anyagi veszteséget, gondot, egyéb kellemetlenséget jelenthet, ha egy termelő gép megállni kényszerül. Az a célunk, hogy Önnek minél előbb működő szivattyúja legyen.

A javítás menete: 

1., Töltse ki a Gyors ajánlatkérés zöld felületet a jobb oldalon, ezután személyre szabott megoldást kap a hibás alkatrész javítására. Ha kérdése merülne fel, hívja szakmai kollégánkat 06(20)520-4933-as számon.

2., A meghibásodott hidraulikus egységet kérésére elhozzuk öntől (országosan GLS vagy TNT futárszolgálattal, Bp.-ről saját futárunkkal) a műhelyünkbe. Természetesen Ön is beszállíthatja hozzánk.

3., Állapotfelmérés után tájékoztatjuk Önt az elkészülési időről, ill. a végösszegről, fizetési feltételekről.

4., Elkészülést megelőzően értesítjük Önt, hogy tudjon tervezni a beépítéssel.

5., Az elkészülést követően átveheti a javított alkatrészt a 1062 Budapest Bajza utca 62-ben vagy kiszállítjuk Önnek!

Hívjon minket bizalommal akkor is, ha először csak tájékozódni szeretne vagy szakmai segítségre van szüksége!

Gyors ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot egyszerűen javításra vagy új termékre 2 perc alatt!