Garancia – Kötelező jótállás 1 év

Garancia – Kötelező jótállás 1 év

Az általunk forgalmazott új, ill. felújított hidraulikus egységekre a beüzemelési javaslat keltezésének dátumától számított  1 év kötelező jótállást vállalunk.

1év jótállást vállalunk (kivéve a szennyeződésekből vagy a szakszerűtlen beüzemelésből származó károsodások), amennyiben a beüzemelés szakszerűen történik valamint a hidraulika rendszer olaja és szűrői igazolható módon lecserélésre kerülnek.

A gépen esetlegesen meglévő vezérlési és egyéb hibákért és azok következményeiért felelősséget nem tudunk vállalni. Az új, ill. a felújított hidraulikus egységek gyári értéken üzemelnek, melyet a gyártó próbapadi ellenőrzéssel garantál  . A beépítési környezet eltérései  (pl. kopott gyenge motor) miatt, szükséges lehet az egység helyszíni után állítása, melynek költsége megrendelőt terheli.

Reklamációt és szavatossági igényt csak az új egység átvételekor átadott, a vevő névre kiállított jótállási dokumentumon olvasható beépítési előírások betartása esetén áll módunkban elfogadni! (lásd lejjebb)

A legtöbb hidraulikus egység meghibásodása elhasználódásra, nem megfelelő, szennyezett olaj használatára, ill. külső szennyeződésre, valamint korrózióra (vizes olaj) vezethető vissza.

Ezért kérjük az alábbiak betartását a beüzemelést megelőzően:

Javasoljuk a rendszer teljes tisztítását, alapos gondot fordítva az olaj tartály tisztítására, valamint a rendszer egyéb elemeit (vezérlőtömb, főszivattyú, csövezet) szakszerűen kitisztítani, amit szakműhelyben, ill. szakemberrel kérünk elvégeztetni! Kérjük a szakműhellyel a jótállási dokumentumon feltüntetett mezőben, bélyegzővel ellátva hitelt érdemlő módon a beszerelés igazolását bejegyeztetni.

A föntiek figyelmen kívül hagyása a jótállás automatikus megszűnését eredményezi !

Bármilyen kérdése van hívja műszaki kollágánkat: +36 1 4450 ****500 +3620 520 ****4933  – munkanapokon 8-17 óráig!

×

Kapcsolatfelvétel Ügyfélszolgálat hívása Visszahívást kérek