Szavatosság

Az általunk javított ill. átadott új alkatrészekre a beüzemelési javaslat keltezésének dátumától számított  6 hónap, ill.1 év szavatosságot vállalunk.

SZAVATOSSÁG:
6 hónap ill. 1év szavatosságot vállalunk (kivéve a szennyeződésekből vagy a szakszerűtlen beüzemelésből származó károsodások), mely az általunk beépített alkatrészekre és elvégzett munkákra vonatkozik, amennyiben a beüzemelés szakszerűen történik, a hidraulika rendszer olaja és szűrői igazolható módon lecserélésre kerül- nek.

A gépen esetlegesen meglévő vezérlési és egyéb hibákért és azok következményeiért felelősséget nem tudunk vállalni. A javított egység a gyári értékekre kerül beállításra. A beépítési környezet ettől való eltérései miatt (pl. kopott gyenge motor) szükséges lehet a javított egység helyszíni után állítása, melynek költsége megrendelőt terheli.

Reklamációt és szavatossági igényt csak a javított ill.a felújított vagy új fődarab átvélelekor névre szóló beépítési előírások betatrása esetén áll módunkban elfogadni! (lásd lejjebb)

A legtöbb hidraulika rendszer egy belső elhasználódásból, vagy nem megfelelő olaj használatából ered, külső szennyeződésből , korrózió vagy erőbehatás miatt szennyeződik, és saját magát koptatja el!

Ezért kérjük az alábbiak betartását a beüzemelést megelőzően:

Minden felújítás után javasoljuk a rendszer teljes tisztítását, alapos gondot fordítva az olaj tartály tisztítására, valamint a rendszer többi tagját ( hidromotor, főszivattyú, munkahenger ) amit szakműhelyben, ill. szakemberrel kérünk elvégeztetni!

A föntiek figyelmen kívül hagyása a szavatosság automatikus megszűnését eredményezi !

Kérjük továbbá az alábbiakat a hidraulikus fődarabok beüzemeléskor szakemberrel elvégeztetni:

Hidraulika szivattyúk ill. Munkahengerek valamint hidromotorok üzembehelyezésénél a gyári nyomásértékek beállítását, valamint a bekötések gyári előírás szerinti elvégezését.

– Erről minden esetben beépítést követő MÉRÉSI JEGYZŐKÖNYV kiállítása szükséges!-

Elektrohidraulikus szervópumák az esetek nagy százalékában beáznak vagy párától oxidálódnak, így a szivattyú elektronikája lesz zárlatos .

Különféle hibákat produkál: szakaszos működés, teljes leállás, eps hibák , stb .

Ezért a felújított fődaraboknál nagyon fontos, a sorcsatlakozók tömítettségét ellenőrízni, minden esetben tömítőpasztával tömíteni!

Bármilyen kérdése van hívja műszaki kollágánkat: +36 1 4450 ****500 +3620 520 ****4933  – munkanapokon 8-18 óráig!