Fogaskerék szivattyú javítás, csere

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider
Azonnal megrendelheti , mi összerakjuk  és máris beüzemelhető az új szivattyú! Specifikált ,  1-2-3-as iker  szivattyúk összeállítása akár 24 órán belül!               


Fogaskerékszivattyúk vagy fogaskerekes szivattyúk javítása? (angolul: gear pump)

A következőket érdemes tudni. A szivattyú hibák okai szinte mindig a kopásból erednek. A hibajelenség lehet az, hogy a szivattyú vagy nem nyom vagy nem nyom eleget, megszorult, folyik a tengelynél vagy folyik “hátul” a tengellyel szemközti oldalon, esetleg eltört a tengely, hangos a működés közben. Ezek többsége sajnos szakszerűen nem javítható.

Hiába cseréljük ki ugyanis a belső fogaskerék párt, mivel maga az alumínium ház is kopik, ezért a mozgó alkatrészek között messze nagyobb lesz a hézag, mint az előírt illesztés. Ez utóbbi az oka annak, hogy megnő az ún. résolaj nyomás, ami aztán kinyomja a szivattyú tömítését.

“Folyik a hidraulika szivattyúm, csak ki kell benne cserélni a tömítést!”-hangzik el ügyfélszolgálatunkon nap mint nap, ami logikusnak is tűnhet. A fentiek miatt azonban ezeket a javításokat nem vállaljuk, fogaskerékszivattyúkhoz alkatrészt nem értékesítünk. A jó hír viszont, hogy legtöbbször tudunk adni csereszivattyút vagy kiváltó szivattyút, ráadásul elég gyorsan.

Az általunk szállított hidraulika szivattyúk ipari minőségűek, ezért tudjuk garantálni a problémamentes, megbízható működést.  Ha a szivattyú nem nyom eléggé, folyik, hangos, kopott valószínűleg tudunk csereszivattyút adni a régi helyett. Ha nem fogaskerék szivattyút szeretne vásárolni, hanem axiál dugattyús hidraulika szivattyút, kattintson ide.

Sok gyártótól, szerviztől az eredeti cikkszámokon rendelt fogaskerék szivattyúk (gear pump) beszerzése sokkal költségesebb, bonyolultabb és hosszadalmasabb, mint az általunk forgalmazott típusok.

Az eredetileg beszerelt szivattyúk cikkszámai alapján az eredetivel teljesen azonos technikai paraméterekkel biztosítunk fogaskerék szivattyúkat. Célunk, hogy az általunk forgalmazott csereszivattyúk a magas minőség mellett anyagilag is ésszerű megoldást jelentsenek ügyfeleinknek.

A Bosch, Sauer Danfoss, Marzocchi, Salami, Casappa, Lamborghini, Komatsu hidraulika szivattyú márkákhoz rendelkezünk kiváltó szivattyúkkal és forgalmazunk saját márkás típusokat is. Töltse ki a jobb oldalon található Gyors Árajánlat kérő felületet és töltse föl a szivattyú adattáblájáról készült fotót vagy a cikkszámát, hamarosan visszahívjuk. Ha szakmai segítségre van szüksége, keresse kollégánkat telefonon!

Fogaskerék szivattyúk a leginkább elterjedt hidraulika szivattyú típusok. Az alumínium házban két fogaskerék forog egymással szemben és a fogak közötti olajat továbbítja, ezen az egyszerű elven működik.
Szerencsére egyszerű kialakítása és működési elve miatt a legolcsóbb hidraulika szivattyú típus. A legkisebb méretekben (1,6liter/perc, 270bar) hidraulika szivattyúink ára nettó 30 eFt.
Az alumínium házas fogaskerék szivattyúk (gear pump) általában nem javíthatók, mivel kopásuk a fogaskerekeken kívül kiterjed magára a szivattyúházra is. Emiatt a résolaj veszteség nem szüntethető meg.

Fogaskerék szivattyú – csere vagy kiváltó szivattyú beszerzése:

  1. Töltse ki az Gyors árajánlat kérőt (jobb oldalon a zöld mező) vagy hívja a munkafelvételt, a +36 1 4450 ****500 +3620 520 ****4933 -as számon, ahol személyre szabott felvilágosítást – reményeink szerint- megoldást kap a hibás alkatrész javítására.
  2. Ha nem azonosítható be egyértelműen a szivattyú elhozzuk Öntől. Természetesen Ön is beszállíthatja hozzánk.
  3. Állapotfelmérés után E-mail-ben tájékoztatjuk a lehetőségekről, a határidőről, a végösszegről és a fizetési feltételekről.
  4. A készre jelentést megelőzően értesítjük Önt, hogy tudjon tervezni a beépítéssel.
  5. Átveheti a szivattyút a 1062 Budapest Bajza utca 62-ben vagy kiszállítjuk Önnek!