Munkahengerek javítása, felújítása

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Munkahengerek javítása rövid határidővel, garanciával.

 

Csere hengerek raktárról.

Rövid határidővel, minőségi munkával vállaljuk munkahengerek javítását.

Ha a munkahenger folyik, nem dolgozik, visszaenged, átenged, megsérült a szára, letört róla valami a legtöbb esetben javítható.
Minden típusú munkahengert javítunk, a járatos tömítéseket, krómozott rudakat, hónolt acélcsöveket tartjuk raktáron.
Legyen szó mobil építőipari és mezőgazdasági gépek (forgó kotrók, rakodók, stb.), telepített gyártógépek (présgépek, fröccsöntő gépek, hajlítók), jármű felépítmények munkahengereinek javításáról, számíthat a munkánkra.

Mi a javítás menete?
1., A javítandó munkahengert el kell hozzánk juttatni.
Behozhatja Ön vagy kollégája személyesen az Alkatrész leadási pontunkra vagy elküldheti futárszolgálattal is. Címünk: Keraprogress Kft. 1062 Budapest Bajza utca 62. sz.
Tudunk segíteni az elszállításban is: Budapesten saját futárunk tudja elhozni a munkahengert, a távolabbi címekre TNT futárt tudunk küldeni. Ilyenkor hozzánk a rá következő napon ér be a csomag.

2., Állapotfelmérés és árajánlat. A javítás áráról és határidejéről telefonon vagy emailben értesítjük.
3., Megrendelés után elkészül a munkahenger.
4., Személyes átvétel vagy kiszállítás Önnek.

A munkehengereket beérkezési sorrendben javítjuk, azonnali javítást nem tudunk vállalni. A javítás határideje sok mindentől függ (speciális méretek, hiba jellege, stb), de munkáink többsége néhány munkanapon belül elkészül.
Fontos!
A 20kg-nál kisebb munkahengereket dupla nejlonba és kartondobozba esetleg műanyag ládába tegyék.Erre azért van szükség mert ha a csomagból kifolyik az olaj, a futár visszafordítja a csomagot és nem jut el hozzánk. A 20 kg-nál nehezebb munkahengereket legjobb megfelelő méretű raklapra kötegelni. Ilyenkor jelezzék telefonon, hogy nagyméretű hidraulikus alkatrészről van szó.

Munkahengerek szokványos elnevezései, a különböző felhasználási területekről és géptípusokról: kanálmozgatógém kitológém fordító, emelő, fordító, talpaló, platóemelő teleszkópikus fülkebillentőhátfalemelő, prés stb. munkahengerek.
Ha a javítás nem gazdaságos, akkor is számíthat ránk. Ilyenkor legyártjuk a munkahengert vagy beszerezzük a kívánt paraméterekkel.
A Termékeink menüpontban megtalálja az általunk forgalmazott, készen kapható munkahengereket is.