Hidromotorok

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

AMIT BIZTOSÍTUNK:

  • Szakmai tapasztalat
  • Típus ismeret
  • Próbapadi ellenőrzés
  • Elérhető ügyfélszolgálat


Ipari hidraulikus motorok:

Jellemzően a javításra hozzánk beérkezett motorok teljesítménye, belső szerkezeti kopásuk miatt nem megfelelő.

Az állapotfelmérés után látható igazából mi is volt a kiváltó ok. Többnyire a túlterhelés ( végnyomás határolás hiánya ) , valamint a zárt rendszerbe került szennyeződés okozta, erőátviteli elemek ( dugattyúk vezetők, hullámpálya, stb.) szerkezeti kopása a jellemző. Ezekben általában az alkatrészek többségét ki  kell cserélni.

A gyártók által előírt karbantartási periódusok betartása, eredményezheti a névleges gyártóművileg meghatározott élettartamot.

A zavartalan munkavégzés érdekében a következőket javasoljuk:

A felújított és az új fődarabok beépítésénél célszerű a  gyártó által előírt beépítési metodikát betartani. Amennyiben ezek a dokumentációk  nem állnak ügyfeleink rendelkezésére, úgy azt ügyfélszolgálatunknál kérjék, nyomtatott vagy elektronikus formában. 

Néhány szó a hidromotorok változatairól:

    Axiáldugattyús döntött fix,  vagy változtatható geometriájú  motorok nyitott vagy zárt munka folyamatokhoz készülnek. Ezek a motorok robosztusak, megbízhatóak, minimális zajkibocsátással és nagy hatékonysággal alkalmazzák a közép- és nagynyomású rendszerekben.

    A külső fogazású fogaskerék motorok költséghatékony alternatívái a hidraulikus hajtásoknak.                                        Ezek a motorok lehetnek egyirányúak vagy  változtathatóak, a felhasználási  igénytől függően. Nagynyomásúak, kis helyet foglalnak és könnyűek.

    Radiális dugattyús motorok.  A közvetlen hajtású hidraulikus motorok egyszerűek és megbízhatóak. Felhasználási területük szintén széleskörű, a rakodógépektől a malmokon át a bányagépekig.