Bosch Rexroth hidraulika szivattyú

A Bosch Rexroth hidraulika szivattyú számít európában a legelterjedtebb márkának. Ennek oka, hogy remek szerkezetek, és nem hajlamosak a meghibásodásra. Néhány esetben viszont ezek az alkatrészek is képesek a meghibásodásra igaz, általában külső tényezők hatására. Ekkor jön a képbe cégünk, a Keraprogress.

Bosch Rexroth hidraulika szivattyú
Bosch Rexroth hidraulika szivattyú

Mitkell tenni ha a szivattyú meghibásodik?

A munkagép hidraulikája megáll, nem lehet munkára fogni azt. Ilyenkor érdemes szemügyre venni a rendszer részeit, vagy szakembert hívni. Ha a hibát a szivattyú okozza legtöbbször folyatja az olajat, működése hangossá válik, lassan vagy egyáltalán nem dolgozik, az üzemi hőfok fölé hevül, vagy akár el is törhet. Az említett esetek feltétlen hidraulikus szakember segítségét kell kérni. 

A szivattyú meghibásodása 

Révén, hogy az egyik leggyakoribb márka, nagy tapasztalattal rendelkezünk a Bosch Rexroth szivattyúk terén. Sok típusa, és még több specifikációja van a gyártónak, ezért az első, és legfontosabb dolog, hogy pontosan meghatározzuk a szivattyú típusát. Erre szerencsére elegendő a szivattyú adattáblája, mely az ehhez szükséges minden adatot tartalmaz.

Bosch Rexroth hidraulika szivattyú adattáblája
Bosch Rexroth hidraulika szivattyú adattáblája

Bosch Rexroth hidraulika szivattyú javítása

Mikor a javítás szóba kerül a legtöbb ember szeretne képet kapni arról, hogy mégis mennyibe fog ez kerülni. Nyilván pontos árat szétszerelés, és állapotfelmérés után lehet adni, azonban a típus, és a hiba ismeretében tapasztalatunknak köszönhetően egy nagyságrendi tájékoztatást tudunk adni. 

Ha a javítás mellett döntenek

A szivattyút elszállítjuk, szétszereljük, alkatrészeit bevizsgáljuk. Erről fényképeket készítünk, hogy ügyfeleink is értsék, mit tartalmaz ajánlatunk. A cserélendő alkatrészekről, munkadíjról tételes listát készítünk. Ha a javítással végeztünk a szivattyút a gyári értékekhez igazítjuk, majd próbapadon leteszteljük azt, és végül visszaszállítjuk ügyfeleinknek. Természetesen igény szerint a le, ill. felszerelésben is tudunk segíteni.

Bosch Rexroth hidraulika szivattyú szétszerelve
Bosch Rexroth szivattyú szétszerelve

Egy gyári-új Bosch Rexroth hidraulika szivattyú ára

A  Bosch Rexroth szivattyú gyári ára rengeteg tényezőn múlik, mint például: a típus, űrtartalom, és specializáció. Mint bármelyik gyártó a Rexroth is komoly összeget kér az új szivattyúkért. Ez néhány esetben vetekszik a használt munkagép piaci árával. A Bosch tisztes kiszolgáló hálózattal rendelkezik, és nyitottak azon emberek felé akik szeretnének többet megtudni termékeikről.

Ha a szivattyú gyári ára túl magas

Léteznek alternatív lehetőségek új szivattyú vásárlására. Ez természetesen nem a bontott alkatrészeket jelenti. Több német és távolkeleti partnerrel is rendelkezünk, akik  gyári minőségű szivattyúkat értékesítenek, és gyártanak hozzá kitűnő minőségű alkatrészeket. Ezen szivattyúk ár-érték aránya rendkívül jónak számít. Annak tudatában, hogy az alkatrészekre hosszú szavatosság vonatkozik, főleg jó választás.

Bosch Rexroth hidraulika szivattyú javítás vagy csere?

Mind a javítás, mind az új alkatrész vásárlás jó döntés lehet. Ha a javítás költség túl magas, érdemes  új szivattyú vásárolni.Nem célunk, hogy a túlzottan magas költségű javítást erőltessük, vagy a kevés ráfordítást igénylő szivattyúk helyett is próbáljunk újat kínálni. Fontos számunkra, hogy a legésszerűbb lehetőségeket kínáljuk, amiből a döntés már csak preferencia kérdése.

×

Kapcsolatfelvétel Ügyfélszolgálat hívása Visszahívást kérek